Tryck

Sedan år 1904 har Holmbergs förfinat tryckkonsten, slipat på skickligheten och investerat i modern teknik.  Idag vågar vi stolt säga att Holmbergs erbjuder Sveriges bredaste sortiment av tryckt kommunikation.

Print is NOT dead!

 

Vertical Tabs

Vi trycker med både digitalteknik, offsetteknik och i stora format. Inget jobb är för stort eller litet. I vår moderna maskinpark klarar vi alla storlekar och volymer och kan trycka på såväl konventionella material i papper som mer uppseendeväckande tryckbärare i plast, glas eller varför inte re-board.

Holmbergs Mässmonter
Format
Tryck och produktion

Storformat

Roll ups, beachflaggor, monterlösningar eller formskurna figurer. Holmbergs storformatavdelning ger ditt företag möjlighet att synas, på riktigt.

Offsettryck

Stora upplagor trycks med högsta precision och hastighet på vår offsetavdelning. Vi trycker på ark och kan erbjuda alla typer av efterbehandling.

Digitaltryck

Broschyrer, flyers, färgstarka bilder och mycket mer. På vår moderna digitaltrycksavdelningen skapar vi det högkvalitativa tryck du önskar.

Bokproduktion
Marknadsmaterial

Bokproduktion

Holmbergs möter den behovsanpassade marknaden på många sätt, inte minst genom vår unika bokproduktion. I vår digitala boklina har vi en revolutionerande produktionsmetod som saknar konkurens i norra Europa.

Ritningar och byggdokument

Holmbergs har länge haft en betydande roll på byggarbetsplatsen som leverantör av allt från säkerhetsskyltar, fasadvepor och byggritningar till projektverktyg så som DOX. Vår långa erfarenhet i branschen gör oss till en trygg och pålitlig partner.

Distribution

Rätt produkter på rätt plats i rätt tid. Oavsett om det rör sig om enkla reklamutskick eller avancerad kampanjhantering har Holmbergs lång erfarenhet av distribution och logistik.

Inget projekt är för stort eller litet:

Vi har allt inför mässan:

Välkommen att kontakta oss:

Telefon: 040 660 66 00

Adress: Långhusgatan 7,

215 86 Malmö