Tryck grönt – i vilken färg du vill

Visste du att vi kan erbjuda klimatkompensering på allt vi trycker, både digitalt och offset? Ett litet steg för dig, men kom ihåg: varje steg räknas när det handlar om vår miljö.

Tryck grönt – i vilken färg du vill

Vertical Tabs

Just nu: klimatkompensering på köpet

Vi firar in våren med ett extra bra erbjudande, både för dig och för vår miljö. Mellan den 24/3 och 7/4 bjuder vi på klimatkompensering på allt du vill trycka offset eller digitalt hos oss. Det enda du behöver göra är att uppge koden CO2 när du lägger din beställning. I vanliga fall är kostnaden för klimatkompensering 10% på orderbeloppet.

Så går det till:

Vi är Climate calc-certifierade, vilket gör att vi enkelt kan räkna ut hur mycket koldioxidutsläpp som din trycksak står för – och sedan kompensera för motsvarande mängd. Kompensationen sker via South Pole, och pengarna går till Project Kariba Redd + i Zimbabwe, en insats där man jobbar tillsammans med lokalbefolkningen för att motverka avskogning. Skog och papper hänger ju ihop, eller hur? 
 
Du talar helt enkelt om för oss vilken eller vilka trycksaker du vill klimatkompensera när du gör din beställning. Kostnaden för att klimatkompensera en trycksak är 10% på orderbeloppet, och du kan kompensera för allt du trycker offset eller digitalt – tyvärr går det i dagsläget inte att kompensera för storformat. Efteråt får du ett intyg som visar att du kompenserat ditt utsläpp. Det ska vara lätt att göra rätt.

Har du några frågor eller funderingar?

Då är du välkommen att höra av dig till oss:

Micke

Micke Regina

Key Account Manager

Telefon: 040 660 66 74
Mobil: 0706 16 16 22

Mail: micke.regina@holmbergs.com

Mikael Lindahl

Mikael Lindahl

Key Account Manager

Telefon: 040 660 60 22
Mobil: 0729 72 66 22

Mail: mikael.lindahl@holmbergs.com

Hans Fornstedt

Hans Fornstedt

Key Account Manager

Telefon: 040 660 66 65
Mobil: 0727 04 21 41

Mail: hans.fornstedt@holmbergs.com