Tryck

Sedan år 1904 har Holmbergs förfinat tryckkonsten, slipat på skickligheten och investerat i modern teknik.  Idag vågar vi stolt säga att Holmbergs erbjuder Sveriges bredaste sortiment av tryckt kommunikation.

Vertical Tabs

Vi trycker med både digitalteknik, offsetteknik och i stora format. Inget jobb är för stort eller litet. I vår moderna maskinpark klarar vi alla storlekar och volymer och kan trycka på såväl konventionella material i papper som mer uppseendeväckande tryckbärare i plast, glas eller varför inte re-board.

Holmbergs Mässmonter

Storformat

Roll ups, beachflaggor, monterlösningar eller formskurna figurer. Holmbergs storformatavdelning ger ditt företag möjlighet att synas, på riktigt.

Format

Digitaltryck

Broschyrer, flyers, färgstarka bilder och mycket mer. På vår moderna digitaltrycksavdelningen skapar vi det högkvalitativa tryck du önskar.

Tryck och produktion

Offsettryck

Stora upplagor trycks med högsta precision och hastighet på vår offsetavdelning. Vi trycker på ark och kan erbjuda alla typer av efterbehandling.

Bokproduktion

Bokproduktion

Holmbergs möter den behovsanpassade marknaden på många sätt, inte minst genom vår unika bokproduktion. I vår digitala boklina har vi en revolutionerande produktionsmetod som saknar konkurens i norra Europa.

Marknadsmaterial

Distribution

Vi ser till att du får rätt produkter på rätt plats i rätt tid. Oavsett om det rör sig om enkla reklamutskick eller avancerad kampanjhantering har Holmbergs lång erfarenhet av distribution och logistik.

Ritningar och byggdokument

Vi har länge haft en betydande roll på byggarbetsplatser som leverantör av allt från säkerhetsskyltar, fasadvepor och byggritningar till projektportaler så som DOX. Vi är en trygg branscherfaren grafisk partner.

Inget projekt är för stort eller litet:

Vi har allt inför mässan:

Välkommen att kontakta oss:

Telefon: 040 660 66 00

Adress: Långhusgatan 7,

215 86 Malmö