Originalframställning och formgivning

Vår egen produktionsbyrå hjälper dig att sticka ut ur mängden med ord, färg och form!

Vertical Tabs

Vi på Holmbergs har förmånen att ha en egen produktionsbyrå som bland annat arbetar med formgivning och originalarbete. Ett duktigt, snabbt och noggrant team som vet förutsättningarna för att nå bästa resultat för såväl offset som digitaltryck och print. Vår produktionsbyrå skapar broschyrer, säljfoldrar, årsredovisningar, visitkort, böcker, avhandlingar, exponeringsmaterial och mycket annat.

Formgivnings- och originalarbete av utbildningsmaterial är uppdrag som passar vårt team perfekt eftersom vår kompetens inom typografi och illustration då också kommer till nytta. Vi tar oss även an mindre jobb så som inbjudningskort, flyers eller roll ups.

Holmbergs produktionsbyrå är en viktig del i företagets helhetskoncept där vi erbjuder tjänster längs hela den grafiska kedjan. Det betyder inte bara att vi som grafisk samarbetspartner hjälper kunderna med produktioner i offset, digitaltryck och print, utan även att vi löser de grafiska behoven såväl innan tryckproduktionen som när trycksaken är klar och ska distribueras. 

Med kreativa lösningar, bild och form hjälper vi er sticka ut ur mängden

Välkommen att kontakta Holmbergs produktionsbyrå:

Telefon: 040 660 66 00

Adress: Långhusgatan 7,

215 86 Malmö