Digitala tjänster

Vår innovationsanda är kanske det vi är mest stolta över. Satsningar på maskinpark, mjukvara och kompetensutveckling har gjort det möjligt för oss att alltid kunna erbjuda våra kunder nya sätt att förbättra deras kommunikations- och informationsflöden, såväl analogt som digitalt.

Vertical Tabs

Genom Holmbergs unika automationsprocesser kan vi erbjuda optimal dokumenthantering genom mjukvaran PEP (Paragopn E-commerce Platform).

Holmbergs ägs av den globala aktören för kommunikationshantering Paragon Group, vilka tidigt såg behovet av molnbaserade ordersystem för kommunikation samt crossmedialösningar. Resultatet blev PEP (Paragon E-commerce Platform), som med mer än 1 miljon registrerade användare är en av Europas mest använda orderhanteringssystem för kommunikation.

PEP är ett perfekt verktyg för nutidens marknadsavdelning. Via systemet kan butiker och filialer enkelt beställa hem skyltning, marknadsmaterial och lokala kampanjer. Dessutom tillåter systemet att även distribuera kampanjer i digitala kanaler så som sms och mail.  Därmed frigörs tid för marknadsavdelningen att fokusera på kärnverksamheten. Via PEP får kunden också en komplett översikt på orderhistorik, lagerhållning och kostnader. Några av våra kunder som ser fördelarna är Preem och HMS.

 

Skräddarsytt med Webshop Live

Logga in och beställ material anpassat efter verksamhetens utseende och behov. Många av våra kunder använder detta verktyg för att beställa visitkort, men visste du att det kan användas till mycket mer? Webshopen kan anpassas precis efter  verksamhetens behov, från banderoller till böcker.

Flerkanalspublicering

Vår Multi-Channel - tjänst säkerställer att du kommunicerar i relevant kanal med dina kunder.  Oavsett om det gäller tryckt kommunikation, sms, e-postmeddelande eller en social media kampanj, erbjuder vår lösning expertis och insikter för att leverera den perfekta kundupplevelsen. Vi skapar ett intuitivt kommunikationsystem där våra kunder och deras medarbetare kan vidta lämpliga, omedelbara och effektiva åtgärder för att kunna kommunicera med sina kunder utifrån deras beteenden och preferenser. Försvinn inte i bruset, var relevant!

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer:

Telefon: 040 660 66 00

Adress: Långhusgatan 7,

215 86 Malmö