Under the Sea

Holmbergs nya showroom Under the Sea togs fram under hösten 2019 för att visa upp den kreativitet och innovation som finns i House of Print. Projektet genomfördes av anställda på Holmbergs från olika avdelningar som gick ihop för att skapa ett nytt showroom som kan inspiriera på ett innovativt sätt.

holmbergs_under_the_sea1.jpg

Holmbergs - Under the Sea

När du går in i rummet möts du av ett mörker med ett blått ljus liknande solstrålar som slår igenom vattenytan samtidigt som du hör det dova ljudet av havets botten. Du får känslan av att du simmar runt i det stora blå.

I det första hörnet finns en byrå som har förvandlats till en gammal skattkista med hjälp av premium film MPI 2804. Bredvid har du en minimalistisk bänk täckt med ett korallrevtryck med ett bord i mitten, allt gjort i Reboard. I taket hittar du en stor val gjord av Tom & Otto-silk 170g papper med sina små fiskvänner gjorda av Scandia 2000 white 200g simmandes bredvid honom. I det sista hörnet står ett majestätiskt korallrev gjort helt i kartong utav en enda form som sedan har satts ihop för att skapa den korall-lika formen. Rummet sluts av en vägg av kanalplats med en disk som har täckts med MPI 2804 premiumfilm. Hela golvet är täckt med en matta gjord av Deco-filt som liknar havets botten och väggarna av Block-out och Fotoväv med bilder av det mystiska havet.

Välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information eller om du vill komma ut och uppleva vårt undervattensrum i verkligheten!