Svenska kyrkan

Med formskurna konstruktioner, fantasi och humor skapades en engagerande monter under mässan "Bröllopsfeber" i Malmö.

Svenska kyrkan

"Vill bara tacka för ert arbete men främst för ert engagemang..." /nöjd kund

Företagsfakta

Svenska kyrkan är en evangelisk-luthersk folkkyrka som var statskyrka i Sverige åren 1536–2000. Svenska kyrkan är med 6,0 miljoner medlemmar det största trossamfundet i Sverige och tillhör Lutherska världsförbundet.

Behov

Svenska kyrkan kom till Holmbergs med behovet av att göra något nytt och roligt inför Bröllopsmässan 2019. De ville ha en monterlösning som stack ut ur mängden.

Lösning

Lösningen blev en formskuren konstruktion av en kyrka samt två kandelabrar i Re-board och  tygvepor som inramning på de bakre väggarna. Dessutom skapades en "Pusshållplats" med tillhörande golvplatta som skapade engagemang både på plats och via sociala medier.

Arbetsgång

Kunden briefade Holmbergs om behovet varpå vi satte igång och spåna på ideér. Kunden hölls hela tiden underrättad om arbetets gång och fick bilddokumentation på de prototyper som togs fram.

Resultat
Resultatet blev en rolig monterlösning som lever kvar även efter mässan, såväl digitalt via sociala medier som fysiskt eftersom kyrkan nu pryder Svenska kyrkans kontor i Malmö. En mycket nöjd representant från Svenska kyrkan återkom efter mässan via mail:

 ”...Montern på bröllopsmässan blev en hit och inte minst Pusshållplatsen blev jättepopulärt – bra när man ”kan göra” något. Ser fram emot fler samarbeten!

Mvh Karin”

Vill du veta vad vi kan göra för dig?