Paragon Group storsatsar i Sverige

Den internationella kommunikationskoncernen Paragon Group breddar nu sin verksamhet i Sverige genom Paragon Communication Sweden.

paragon.jpg

 

– Vår satsning handlar om att möta marknadens framtida krav med en helhetslösning där tjänster som kreativ och strategisk kommunikationskompetens för alla kanaler spelar en viktig roll, säger John Eager, CEO, Paragon Graphic Services.

I samband med satsningen har Paragon Group rekryterat två nyckelpersoner: Paul Sandell och Annica Ljungberg. Båda kommer närmast från CA Andersson AB. Paul Sandell från rollen som försäljningschef och Annica Ljungberg som ansvarig för CA Anderssons verksamhet i Göteborg.

– Vi är väldigt glada över att Paul och Annica ansluter till vårt team. De bidrar båda med lång och gedigen erfarenhet från kommunikationsbranschen och delar vår vision om framtiden, säger John Eager.

Teamet utgörs inledningsvis av 11 personer, fördelade på ett nystartat kontor i Göteborg samt på Holmbergs grafiska produktionsenhet i Malmö. Annica Ljungberg blir ansvarig för verksamheten i Göteborg och Paul Sandell går in i rollen som CSO, med ansvar för att strategiskt utveckla försäljningen i Sverige. Paragon Communication Sweden kommer att ha tillgång till samtliga Paragons tjänster.

Om Paragon Group
Paragon Group är en ledande leverantör av tjänster för kundkommunikation, identification och grafiska tjänster med en omsättning på över 850 miljoner euro och med över 6 500 anställda. Paragon Group kombinerar generationer av erfarenheter med de senaste innovationerna inom teknik och smarta data för att möjliggöra tillgängliga och meningsfulla interaktioner mellan företag och deras kunder. Sedan 2014 har Paragon Group varit representerad i Sverige genom Holmbergs i Malmö och erbjuder tjänster i hela kommunikationskedjan. I Norden representeras Paragon Group av 18 produktionsenheter.

För mer information om Paragon Group, besök www.paragon-europe.com

 

paragon_group_rgb.png

Mer information

Kontakta Steven Pawski, Paragon Group,
+44 (0)7802 211142
steven.pawski@paragon-europe.com