Malmö Universitet

Holmbergs har idag ett avtal avseende publikationshantering till Malmö Universitet.

Malmö universitet är Sveriges yngsta universitet. Ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte i hjärtat av Malmö som bidrar till samhällsutveckling som prioriterar framtidens utmaningar genom sin forskning.

Behov

Malmö Universitet behövde en trygg och stabil samarbetspartner som kunde tillgodose behovet av att skapa layout, producera och distribuera vetenskapliga publikationer som doktorsavhandlingar, rapporter, skrifter, skriftserier etc

Lösning

Holmbergs erbjuder stöd för hela arbetsprocessen, från beställarens offertförfrågan till tryckbart och/eller e-publiceringsbart material föreligger. Detta inkluderar arbete med grafiskt formgivning, layout och formatering. Holmbergs ansvarar även för alla efterbeställningar.

Holmbergs digitala boklina har en revolutionerande produktionsmetod som saknar konkurrens i norra Europa. Istället för stora upplagor satsar vi på automationsprocesser och print-on-demand. På så sätt slipper Malmö Universitet dammande lager och höga startkostnader samtidigt som de får möjlighet att enkelt uppdatera innehållet att alltid vara aktuellt.

Vill du veta vad vi kan göra för dig?