FIFH

Med fokus på stora format och kluriga lösningar hjälpte Holmbergs Europas största parasportförening att klä om Baltiska hallen inför VM i Goalball.

Goalball

Kälkhockey, rullstolsbasket, rullstolsrugby, goalball och elhockey är bara några av de aktiviteter som erbjuds personer med olika typer av funktionsvariationer. FIFH är Europas största parasportförening.

Behov

Inför VM i Goalball 2018 fick Holmbergs i uppdrag att, tillsammans med FIFH, förvandla Baltiska hallen med festliga trycksaker från tak till golv. Vi fanns till hands med både idéer och smarta kostnadseffektiva lösningar. I lokalen fanns både konstruktionsanordningar och andra utmaningar vilket krävde extra innovativa lösningar.

Lösning

Holmbergs tog fram och producerade kreativa trycksaker på material där FIFH fick ut mest för pengarna.

Arbetsgång

Arbetet började med initial kontakt med Holmbergs gällande utmaningar och förutsättningar. Kreativa förslag plockades fram, därefter kopplades projektledare in vilka såg till att produktionen skred som planerat. När alla produkter var färdiga monterades dessa med hjälp av oss. Baltiska hallen fick därmed ett helt nytt utseende.

Resultat

Härmed blev VM i Goalball ett lyckat event med festlig inramning där avsändaren FIFH fick önskad exponering. Holmbergs har fått mycket positiv respons på engagemang, kreativitet och tillgänglighet.

 

Vill du veta vad vi kan göra för dig?