Elfa International

Holmbergs hjälper Elfa med innovativ branding åt återförsäljare över hela världen.

Elfa International har skapat inredningsdetaljer för hemmet i över 70 år. Begreppet ”Elfa system” står för kvalitet, funktionalitet samt design och innefattar bl.a. smarta förvaringslösningar.

Behov

Elfa kom till Holmbergs med behov av att ta fram och producera nytt P.O.S.-material för nyetablerade återförsäljare i hela världen (Norden exkluderat).  Syftet var att lyfta varumärkeskännedomen i samband med att prototyper på diverse hyllsystem demonstreras i butiker över hela världen.

Lösning

Holmbergs tog, i tät dialog med Elfa, fram prototyper på en kub som flexibelt och snyggt bär budskap samtidigt som den är språkneutral, lätt att flytta och byta ut beroende på användningsområde och fysiska förhållande hos varje återförsäljare. Vi adderade även hyllvippor, displaybeklädnad, hyllvippor och logotyper i diverse material.

Arbetsgång

Holmbergs kom med lösningar och idéer för hur behovet kunde fyllas. Med hjälp av vår sakkunniga och kreativa representant fick Elfa möjlighet att tänka utanför de traditionella sätten att sprida budskap. Prototyper togs fram och material diskuterades för att slutligen landa i den bästa lösningen.

Resultat

Kuber, displaybeklädnad, hyllvippor och logotyper i diverse material distribueras nu till återförsäljare runt om i världen och Elfa sprider härmed sitt varumärke på ett innovativt sätt.

Vill du veta vad vi kan göra för dig?