Sponsring

Sponring är en del av vårt sätt att stärka vårt varumärke samtidigt som vi bygger starkare band med våra kunder genom olika föreningar och organsisationer.

holding hand
FIFH

FIFH Malmö

FIFH Malmö är den värdedrivna parasportklubben. FIFH arbetar aktivt med sin värdegrund: Inkludering, Respekt, Kunskap och Allas lika värde vilket är fundamentet för verksamheten. FIFH erbjuder idag hela elva tävlingsidrotter, varav majoriteten bedriver träning för såväl nybörjare som bredd och elit. Sedan 1977, har FIFH årligen arrangerat, Malmö Open – The European Parasport Games. En tävling som genom åren stadigt har expanderat till att idag vara ett av Malmö Stads största årligen återkommande idrottsevenemang. Internationellt så räknas Malmö Open till en av världens största parasporttävlingar på klubbnivå.

Redhawks

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks grundades 1972 och vann två SM-guld 1992 och 1994. Efter ett par år i de lägre divisionerna tog sig klubben 2015 tillbaka till SHL och har de senaste säsongerna huserat i de övre regionerna av serien. Klubbens värdeord är Hjärta, Kvalitet och Stolthet och man jobbar dagligen för att vara en stark aktör i regionen, givetvis sportsligt men också med sina samhällsengagemang runt miljö och att sätta den allt mer stillasittande ungdomen i rörelse.

 

Locker Room Talk

Locker Room Talk

Locker Room Talk är en icke-vinstdrivande organisation som stoppar skitsnacket. De utbildar killar i åldern 10-14 år om jämställdhet och schyssta attityder.  De träffar killarna i omklädningsrummet, en gång i veckan, under åtta veckor, för att skapa nästa generations förebilder och framtidens idrottsutövare. Idag är Locker Room Talk en nationell organisation och har inlett samarbeten med bland annat Riksidrottsförbundet och är även mottagare av historiens första Number10-stipendium - instiftat av Volvo, Svenska Fotbollförbundet och ingen annan än Zlatan Ibrahimovic.

Warchild

War Child

Barn drabbas allra hårdast av krig. War Childs internationella arbete går ut på att ge krigsdrabbade barn chans till en bättre framtid. Vi stöttar barnen att bearbeta sina krigserfarenheter, återuppbygga relationer till familj och vänner samt att få tillbaka sin självkänsla. Det förändrar framtiden, för både barnen och världen. War Child stöttar hundra tusentals personer varje år, mest barn men också viktiga vuxna kring barnen. Sedan 2018 driver War Child även två projekt för nyanlända ungdomar i Södertälje.

 

Välkommen att höra av dig om du vill du veta mer om våra sponringar

Telefon: 040 660 66 00

Adress: Långhusgatan 7,

215 86 Malmö