Om Holmbergs

Holmbergs helhetskoncept erbjuder tjänster längs hela den grafiska kedjan. Vi har kommunikationslösningar för såväl analoga som digitala kanaler och begränsar oss inte i förhållande till varken upplaga eller omfattning.

oresundsbron.jpg

Holmbergs har varit en del av Öresundsregionen i mer än 100 år. Vi fanns här före och efter den berömda kranen. Före skruvade höghus och relationsbyggande broar. Med stolthet har vi format och blivit formade av regionen. Det är det som utmärker oss mest. Yrkesstolta, innovativt skruvade brobyggare.

Sedan våren 2014 ingår Holmbergs i Paragon Group som med tekniskt innovativa lösningar underlättar kunders informationshantering över hela världen. Paragons förvärv av Holmbergs har inte enbart inneburit ett utökat tjänsteutbud utan även stärkt Holmbergs ställning internationellt. 

Vårt helhetskoncept erbjuder tjänster längs hela den grafiska kedjan i både analoga och digitala medier, från det strategiska och kreativa idéstadiet genom produktionens olika delmoment till logistiken kring distribution och publikation. Vårt breda tjänsteutbud ger er frihet att välja såväl delar som helheten, helt beroende på behoven i er verksamhet. Vi tror att helheten skapar mervärde och ger er en samlad överblick av ert marknads-, utbildnings- och informationsmaterial.

 

Läs hur vi hjälper några av våra kunder:
Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se

 

Kreditklass 3 2021

Holmbergs har kreditklass 3 hos kreditupplysningsföretaget Syna och mindre än 0,77% risk att hamna på obestånd inom 12 månader.

House of print

Företagsnamn: Holmbergs i Malmö AB
Grundades: 1904
Bolagsform: Aktiebolag (sedan 1907)
Organisationsnummer: 556007-8528
Antal anställda: ca 80 i Malmö, ca 6000 globalt
Säte: Långhusgatan 7, Malmö

miljopapperhoger.jpg

Miljöarbete

Som modernt tryckeri bedriver Holmbergs ett omfattande och intensivt miljö- och kvalitetsarbete. Vårt mål är att inom en snar framtid vara klimatneutrala.

nätverk

Nätverk

Tillsammans med kompisar från andra företag och organsiationer får vi insikt, möjligheter och styrka att fortsätta utvecklas.

Kärnvärden

Kärnvärden

Holmbergs verkar med service, kvalitet och innovation i fokus. Ödmjukt utvärderar vi våra prestationer, tar lärdom och utvecklas av varje uppdrag vi ta oss an.

Välkommen att kontakta oss:

Telefon: 040 660 66 00

Adress: Långhusgatan 7,

215 86 Malmö

 

Display a map