Holmbergs nätverk

Att ingå i ett nätverk ger fler möjligheter och extra styrka. Vi samarbetar stolt med flera företag. Läs om några av dem här.

Nätverk
Redhawks

Redhawks

Malmö Redhawks Nätverk är ett av de starkaste i regionen med fokus på att skapa nya affärer samtidigt som vi delar intresset för ishockeyn. 94% av medlemmarna i Nätverket gjorde under föregående säsong affärer eller fick en affärskontakt som medför nytta för framtiden. Nätverket vill vara ett nav för företag som vill hitta nya affärskontakter och det lyckas vi med enligt våra kundnöjdhets-enkäter.

Media Evolution

Media Evolution

Media Evolution är en branschöverskridande community-plattform som arbetar med att främja innovation och tillväxt för de digitala och kreativa industrierna i södra Sverige, genom kunskapsdelning, kompetensutveckling, processer för innovation och kollaborationer.  I vårt community finns ca 400 medlemmar som är företag, organisationer, lärosäten, regioner och städer.

Intercopy

Intercopy AB

Ett rikstäckande nätverk av avancerade serviceföretag för tryck, kopiering och digital informationshantering. Genom intercopy.net erbjuder vi kunden en gemensam arbetsyta på webben som skapar ordning i projektets samtliga handlingar.

FIFH

FIFH

FIFH Malmö är i dag Europas största parasportförening och grunden till framgångarna är den breda idrottsverksamheten och föreningens motionsaktiviteter. Klubben har 13 tävlingsidrotter på programmet. FIFH-hallen i Malmö är idag en viktig mötespunkt där människor med funktionsnedsättning träffas, umgås, entusiasmeras och inte minst en plats för utbyte av erfarenheter.

 

Telefon: 040 660 66 00

Adress: Långhusgatan 7,

215 86 Malmö